Vervoer


coevorden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vervoer
Coevorden
Gemeente coevorden: verkeer en vervoer
http://www.coevorden.nl/wonen-en-leven/leefomgeving/verkeer-en-vervoer.html

Coevordenonderneemt
Alle transportbedrijf in coevorden, overzicht van 40 bedrijven over transportbedrijf in coevorden. transportbedrijf in coevorden, compleet overzicht van transportbedrijf in coevorden. klik hier voor alle informatie over transportbedrijf bedrijven.
http://www.coevordenonderneemt.nl/bedrijven/transportbedrijf-coevorden

Decentrale
Verordening leerlingenvervoer gemeente coevorden 2012
http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Coevorden/202266/202266_1.html

Henksmid
Hartelijk welkom bij henk smid transport- en expeditie b.v. coevorden. henk smid transport- en expeditie b.v. transporteert en verzorgt het vervoer van losgestorte producten voor haar opdrachtgevers. het transport vindt hoofdzakelijk plaats middels kiep- en walking/floor-opleggers. uiteraard is het allerbelangrijkste dat de mensen die het daadwerkelijke transport voor u verzorgen goed opgeleide gemotiveerde en ervaren chauffeurs zijn. stuk voor stuk kanjers in hun vak. op hen kunt u rekenen
http://www.henksmid.nl

Indeed
Vervoer vacatures, werk in coevorden | indeed.nl. 43 beschikbare vervoer vacatures in coevorden op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vervoer-vacatures-in-Coevorden

Limodeluxe
Huur een limo - limousineverhuur huur een limo. limousineverhuur huur een limo voor het verhuur van een negen meter lange witte limousine voor alle gelegenheden.
http://www.limodeluxe.nl

Logitrans
Logitrans
http://www.logitrans.no

Gerelateerd
 • Treinstoring tussen Coevorden en Nieuw Amsterdam
  Coevorden - Treinreizigers tussen Zwolle en Emmen moeten rekening houden met een langere reistijd. Tussen Coevorden en Nieuw-Amsterdam is een sein- en overwegstoring. Een tijdje waren de spoorwegovergangen gesloten, maar dat is verholpen.
 • Jongeren Poppenhare ontmoeten elkaar in Brede School SOM
  Coevorden - Jongeren hebben een ontmoetingsruimte in de ruimte van Maatschappelijk Welzijn in de Brede School SOM. Jongeren kunnen er op maandag van 19.00 tot 21.00, woensdag van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 20.00 tot 23.30 uur terecht.
 • Clubhuis Voorwaarts gemoderniseerd
  Sleen - IJsvereniging Voorwaarts in Sleen heeft clubhuis 'De Tent' fors gemoderniseerd.
 • Activiteiten in Brede School SOM
  Coevorden - Brede School SOM aan de Jan van Scorelstraat houdt deze week een aantal activiteiten. Vanmiddag van drie uur tot half vijf is Maatschappelijk Welzijn Coevorden geopend. Er kunnen vragen worden gesteld over alles wat jongeren bezighoudt.
 • Hof van Coevorden dicht rond Hemelvaart
  Coevorden - Op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 15 mei is het Hof van Coevorden gesloten. Op maandagmiddag 18 mei is de gemeente vanaf 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.
 • Vier turnsters TVC naar halve finale NK
  Coevorden / Tweede Exlormond - Afgelopen weekend vonden in Tweede Exlormond de plaatsingswedstrijden voor de halve finale van de 3e divisie plaats. Twaalf turnsters van TVC kwamen dit keer in actie.
 • Opnieuw woninginbraak in Lootuinen
  Coevorden - In een woning aan de Van Swinderenstraat in de wijk Lootuinen in Coevorden is op zaterdag 24 januari tussen 18.00 en 23.00 uur ingebroken. De politie is een Burgernetactie gestart om getuigen te vinden.
 • Pozie speelt hoofdrol in wandeling
  Coevorden - De Week van de Pozie vindt plaats tot en met 4 februari. Tourist Info Coevorden haakt daarop in met een bijzondere poziewandeling onder leiding van stadsgids Lambert Hans; hij zorgde ook voor de invulling van de wandeling.
 • Financile situatie Coevorden zorgelijk
  Ondanks een positief resultaat op de jaarrekening van 2014 blijft de financile situatie van de gemeente Coevorden zorgelijk. Coevorden noteert een positief saldo van 2,1 miljoen euro over 2014, maar dat bedrag wordt vrijwel geheel ingeleverd (1,9 miljoen euro) om tekorten op grondexploitaties af te schrijven.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal