Vervoer


coevorden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vervoer
Coevorden
Gemeente coevorden: verkeer en vervoer
http://www.coevorden.nl/wonen-en-leven/leefomgeving/verkeer-en-vervoer.html

Coevordenonderneemt
Alle transportbedrijf in coevorden, overzicht van 40 bedrijven over transportbedrijf in coevorden. transportbedrijf in coevorden, compleet overzicht van transportbedrijf in coevorden. klik hier voor alle informatie over transportbedrijf bedrijven.
http://www.coevordenonderneemt.nl/bedrijven/transportbedrijf-coevorden

Decentrale
Verordening leerlingenvervoer gemeente coevorden 2012
http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Coevorden/202266/202266_1.html

Henksmid
Hartelijk welkom bij henk smid transport- en expeditie b.v. coevorden. henk smid transport- en expeditie b.v. transporteert en verzorgt het vervoer van losgestorte producten voor haar opdrachtgevers. het transport vindt hoofdzakelijk plaats middels kiep- en walking/floor-opleggers. uiteraard is het allerbelangrijkste dat de mensen die het daadwerkelijke transport voor u verzorgen goed opgeleide gemotiveerde en ervaren chauffeurs zijn. stuk voor stuk kanjers in hun vak. op hen kunt u rekenen
http://www.henksmid.nl

Indeed
Vervoer vacatures, werk in coevorden | indeed.nl. 43 beschikbare vervoer vacatures in coevorden op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vervoer-vacatures-in-Coevorden

Limodeluxe
Huur een limo - limousineverhuur huur een limo. limousineverhuur huur een limo voor het verhuur van een negen meter lange witte limousine voor alle gelegenheden.
http://www.limodeluxe.nl

Logitrans
Logitrans
http://www.logitrans.no

Gerelateerd
 • Eenrichtingsverkeer geldt weer in Coevorden
  Coevorden - Nu een groot deel van het traject van de reconstructie van de singels in Coevorden gereed is, is het eenrichtingsverkeer in de opengestelde straten ook weer van toepassing.
 • Jongeren Poppenhare ontmoeten elkaar in Brede School SOM
  Coevorden - Jongeren hebben een ontmoetingsruimte in de ruimte van Maatschappelijk Welzijn in de Brede School SOM. Jongeren kunnen er op maandag van 19.00 tot 21.00, woensdag van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 20.00 tot 23.30 uur terecht.
 • Gratis compost voor inwoners gemeente Coevorden
  Coevorden / Zweeloo - Inwoners van de gemeente Coevorden kunnen op zaterdag 21 maart gratis compost ophalen. Dat vindt plaats bij de Milieustraat Coevorden, Morseweg 2 in Coevorden en op het terrein van Milieustraat Zweeloo, Kieveen 4.
 • Stadscaf Rembrandt gaat weer open
  Coevorden - Na tweenhalf jaar leegstand door een faillissement heeft Stadscaf Rembrandt een nieuwe pachter. 'We gaan Rembrandt nieuw leven inblazen', aldus Bas Velzing, n van de twee ondernemers die het caf gaat runnen.
 • Nieuwe Veste gaat lestijden veranderen
  Coevorden / Hardenberg - Middelbare scholieren die korter slapen halen bij proefwerken in de ochtenduren gemiddeld slechtere cijfers dan klasgenoten. Dat blijkt uit een profielwerkstuk van twee eindexamenleerlingen van De Nieuwe Veste in Coevorden.
 • Turnsters TVC pakken Drentse titel
  Coevorden - Bij de provinciale turnkampioenschappen in Heerenveen zijn Jasmijn Bloemberg, Laura Heyblom, Anouk de Vries en Fleur Vuuregge van TVC Drents Kampioen geworden.
 • Bert Bouwmeester blijft burgemeester van Coevorden
  Bert Bouwmeester kan zich opmaken voor een derde termijn als burgemeester van de gemeente Coevorden. De raad stemde vanavond in met zijn voordracht tot herbenoeming.
 • Lynette (8) uit Dalerpeel wint Dagje Uit-kleurwedstrijd
  Dalerpeel / Nieuwlande - Het is de droom van bijna ieder kind: zoveel als je maar wilt naar attractieparken, dierentuinen en kindermusea. Voor Lynette Scholten (8) uit Dalerpeel gaat die droom in vervulling.
 • 'Bezig met huwelijkse voorwaarden De Spinde'
  Dalen - `Zie de intentieovereenkomst als een verloving. We zijn nu bezig met het opstellen van de huwelijkse voorwaarden.' Dat zegt Jos Wortelboer uit Dalen over de situatie van De Spinde.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal