Vervoer


coevorden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vervoer
Coevorden
Gemeente coevorden: verkeer en vervoer
http://www.coevorden.nl/wonen-en-leven/leefomgeving/verkeer-en-vervoer.html

Coevordenonderneemt
Alle transportbedrijf in coevorden, overzicht van 40 bedrijven over transportbedrijf in coevorden. transportbedrijf in coevorden, compleet overzicht van transportbedrijf in coevorden. klik hier voor alle informatie over transportbedrijf bedrijven.
http://www.coevordenonderneemt.nl/bedrijven/transportbedrijf-coevorden

Decentrale
Verordening leerlingenvervoer gemeente coevorden 2012
http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Coevorden/202266/202266_1.html

Henksmid
Hartelijk welkom bij henk smid transport- en expeditie b.v. coevorden. henk smid transport- en expeditie b.v. transporteert en verzorgt het vervoer van losgestorte producten voor haar opdrachtgevers. het transport vindt hoofdzakelijk plaats middels kiep- en walking/floor-opleggers. uiteraard is het allerbelangrijkste dat de mensen die het daadwerkelijke transport voor u verzorgen goed opgeleide gemotiveerde en ervaren chauffeurs zijn. stuk voor stuk kanjers in hun vak. op hen kunt u rekenen
http://www.henksmid.nl

Indeed
Vervoer vacatures, werk in coevorden | indeed.nl. 43 beschikbare vervoer vacatures in coevorden op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vervoer-vacatures-in-Coevorden

Limodeluxe
Huur een limo - limousineverhuur huur een limo. limousineverhuur huur een limo voor het verhuur van een negen meter lange witte limousine voor alle gelegenheden.
http://www.limodeluxe.nl

Logitrans
Logitrans
http://www.logitrans.no

Gerelateerd
 • Zweedse ambassadeur geeft vertreksignaal goederentrein Coe..
  COEVORDEN - De ambassadeur van Zweden in Nederland, Hkan Emsgrd, geeft op 28 januari aaanstaande op de EuroTerminal in Coevorden het vertreksignaal voor de eerste goederenshuttle tussen Noord-Nederland en Malm. In minder dan 24 uur staan vrachtwagenladingen uit Noord- en Oost Nederland op de Kombiterminal (in de haven) van het Zweedse spoorwegknooppunt. Met een directe aansluiting op lijndiensten op andere Zweedse bestemmingen als rebro, Gteborg en Stockholm, maar ook Noorwegen. De shuttle rijdt drie keer per week tussen beide terminals, met een tussenstop in Bad Bentheim, om daar extra lading te koppelen. Vanuit Zweden brengt de trein opleggers en containers naar Noord- en Oost Nederland, met aansluitingen naar onder andere Rotterdam. Per shuttle is er ruimte voor een kleine veertig eenheden. De lijndienst is een initiatief van de Bentheimer Eisenbahn en de Duitse railoperator Kombiverkehr. Het initiatief krijgt de warme steun van de provincie Drenthe en de gemeenten Emmen e...
 • Susan Smit houdt lezing
  Coevorden - Schrijver, journalist en columnist Susan Smit houdt dinsdag 10 februari een lezing in De Nieuwe Veste, locatie Van Heeckerenlaan, in Coevorden. Zij vertelt over haar twee grote passies: literatuur en spiritualiteit.
 • Startsein voor Gezond Schoolplein
  Coevorden - Met een cheque van 50.000 euro werd vanochtend het startsein gegeven voor het Gezond Schoolplein van de Paul Krugerschool. Dat werd onderstreept door handtekeningen van schooldirecteur Ageet van Dijken en projectleider Mark Tuit.
 • Winkeldief dreigt met mes in supermarkt Coevorden
  COEVORDEN - Een 24-jarige winkeldief uit Weiteveen is gistermiddag opgepakt nadat hij met een zwaaide in een supermarkt in Coevorden.
 • Duo krijgt straf voor diefstal uit sporthal
  Hardenberg - De politierechter in Zwolle heeft maandag twee jonge mannen bestraft voor de diefstal uit een Hardenbergse sporthal in november vorige jaar. Een medewerker die daar aan het schoonmaken was, hield de mannen aan en belde de politie.
 • Vastgoedcordinator / planeconoom
  ?Vol in beweging? Coevorden, 36.000 inwoners, een historische vestingstad met daaromheen tal van karakteristieke dorpen. Gelegen op een geografisch bijzondere en daardoor kansrijke plek. Een …
 • Coevorden heeft hoofdrol in show Arno van der Heyden
  Coevorden - Arno van der Heyden neemt zijn publiek zaterdag 7 februari in zijn programma 'U bevindt zich hier' mee naar vroeger, naar de tijd dat er nog niet in elk dorp een rotonde lag.
 • Eerste goederentrein uit Coevorden vertrokken naar Zweden
  COEVORDEN - Kletsnatte omstandigheden vanmiddag in Coevorden bij het vertrek van de eerste goederentrein naar het Zweedse Malm. Maar voor de betrokkenen geen reden om hun feestje te laten verstieren. De lijndienst tussen Coevorden en Malm is een feit.
 • Raad Coevorden: affaire Plopsataks schaadt de politiek
  Met tal van vragen, verdachtmakingen en excuses heeft de gemeenteraad van Coevorden dinsdagavond een dikke streep gezet onder de affaire rond de Plopsataks. Belangrijkste conclusie: eens maar nooit meer. Het vertrouwen in de Coevorder politiek is volgens de raadsfracties behoorlijk geschaad.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal