Vervoer


coevorden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vervoer
Coevorden
Gemeente coevorden: verkeer en vervoer
http://www.coevorden.nl/wonen-en-leven/leefomgeving/verkeer-en-vervoer.html

Coevordenonderneemt
Alle transportbedrijf in coevorden, overzicht van 40 bedrijven over transportbedrijf in coevorden. transportbedrijf in coevorden, compleet overzicht van transportbedrijf in coevorden. klik hier voor alle informatie over transportbedrijf bedrijven.
http://www.coevordenonderneemt.nl/bedrijven/transportbedrijf-coevorden

Decentrale
Verordening leerlingenvervoer gemeente coevorden 2012
http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Coevorden/202266/202266_1.html

Henksmid
Hartelijk welkom bij henk smid transport- en expeditie b.v. coevorden. henk smid transport- en expeditie b.v. transporteert en verzorgt het vervoer van losgestorte producten voor haar opdrachtgevers. het transport vindt hoofdzakelijk plaats middels kiep- en walking/floor-opleggers. uiteraard is het allerbelangrijkste dat de mensen die het daadwerkelijke transport voor u verzorgen goed opgeleide gemotiveerde en ervaren chauffeurs zijn. stuk voor stuk kanjers in hun vak. op hen kunt u rekenen
http://www.henksmid.nl

Indeed
Vervoer vacatures, werk in coevorden | indeed.nl. 43 beschikbare vervoer vacatures in coevorden op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vervoer-vacatures-in-Coevorden

Limodeluxe
Huur een limo - limousineverhuur huur een limo. limousineverhuur huur een limo voor het verhuur van een negen meter lange witte limousine voor alle gelegenheden.
http://www.limodeluxe.nl

Logitrans
Logitrans
http://www.logitrans.no

Gerelateerd
 • Laten keuren voor rijbewijs
  Coevorden - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op 14 januari en 11 februari in Zorgcentrum 'De Voorde', De Voorde 2.
 • Leerlingen Picardtschool krijgen lesje omgaan met geld
  Coevorden - Medewerkers van ABN Amro geven tijdens de Week van het Geld aan leerlingen van de Dr. Picardtschool in Coevorden les over omgaan met geld.
 • Strijd om wisselwinkel Coevorden barst los
  COEVORDEN - Coevorden krijgt binnenkort een wisselwinkel. Dat is een winkel die een jaar lang gratis kan worden gebruikt door een beginnend ondernemer. Op donderdag 26 februari begint de strijd welke ondernemer deze winkel mag gaan gebruiken.
 • Sociale teams stellen zich voor tijdens tournee
  Coevorden - De nieuwe sociale teams gaan in maart een tournee maken om zich tijdens acht bijeenkomsten voor te stellen aan de inwoners van de gemeente Coevorden.
 • Geen hondenbelasting in Coevorden, toerist betaalt rekening
  Hondenbezitters in de gemeente Coevorden kunnen opgelucht ademhalen. De invoering van hondenbelasting is van de baan.
 • Treinverkeer Coevorden / Nieuw-Amsterdam komt weer op gang
  Coevorden - Op de spoorwegovergang van de Hulsvoorderdijk tussen Coevorden en Dalen is vanmiddag rond 17.00 uur een 35-jarige man uit Coevorden om het leven gekomen.
 • Voetbalclubs in hoogste staat van paraatheid
  Coevorden / regio - Twaalf voetbalclubs in de gemeente laten zich vandaag door rechtsbijstandsverzekeraar ARAG informeren over de rechtmatigheid van het door de gemeente Coevorden eenzijdig ontbinden van subsidie- en privatiseringsovereenkomsten.
 • Mijndert van der Thijnenschool gaat nog digitaler
  Coevorden - De Mijndert van der Thijnenschool wil haar leerlingen op een goede manier voorbereiden op de wereld van vandaag en morgen, waarin internet, sociale media en digitale informatiebronnen niet meer weg te denken zijn.
 • Startsein voor Gezond Schoolplein
  Coevorden - Met een cheque van 50.000 euro werd vanochtend het startsein gegeven voor het Gezond Schoolplein van de Paul Krugerschool. Dat werd onderstreept door handtekeningen van schooldirecteur Ageet van Dijken en projectleider Mark Tuit.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal