Vervoer


coevorden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vervoer
Coevorden
Gemeente coevorden: verkeer en vervoer
http://www.coevorden.nl/wonen-en-leven/leefomgeving/verkeer-en-vervoer.html

Coevordenonderneemt
Alle transportbedrijf in coevorden, overzicht van 40 bedrijven over transportbedrijf in coevorden. transportbedrijf in coevorden, compleet overzicht van transportbedrijf in coevorden. klik hier voor alle informatie over transportbedrijf bedrijven.
http://www.coevordenonderneemt.nl/bedrijven/transportbedrijf-coevorden

Decentrale
Verordening leerlingenvervoer gemeente coevorden 2012
http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Coevorden/202266/202266_1.html

Henksmid
Hartelijk welkom bij henk smid transport- en expeditie b.v. coevorden. henk smid transport- en expeditie b.v. transporteert en verzorgt het vervoer van losgestorte producten voor haar opdrachtgevers. het transport vindt hoofdzakelijk plaats middels kiep- en walking/floor-opleggers. uiteraard is het allerbelangrijkste dat de mensen die het daadwerkelijke transport voor u verzorgen goed opgeleide gemotiveerde en ervaren chauffeurs zijn. stuk voor stuk kanjers in hun vak. op hen kunt u rekenen
http://www.henksmid.nl

Indeed
Vervoer vacatures, werk in coevorden | indeed.nl. 43 beschikbare vervoer vacatures in coevorden op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vervoer-vacatures-in-Coevorden

Limodeluxe
Huur een limo - limousineverhuur huur een limo. limousineverhuur huur een limo voor het verhuur van een negen meter lange witte limousine voor alle gelegenheden.
http://www.limodeluxe.nl

Logitrans
Logitrans
http://www.logitrans.no

Gerelateerd
 • Gidsen krijgen taal- en cultuurtraining
  Coevorden / Nordhorn - De stadsgidsen van Stichting ToReCo en VVV Nordhorn en de medewerkers van Stedelijk Museum Coevorden en Stadtmuseum Nordhorn kregen onlangs een taal- en cultuurtraining.
 • Boek over Coevorden af te halen vanaf maandag
  Coevorden - Wie bij voorinschrijving het boek 't Aangename eener reis door goede wegen' heeft besteld, kan dat, op vertoon van uw legitimatiebewijs, vanaf maandag 30 maart afhalen bij de Publieksbalie in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.
 • Theater Hofpoort presenteert nieuw programma
  Coevorden - Theater Hofpoort gaat het vijfde seizoen in en presenteerde afgelopen vrijdagavond voor alle vrijwilligers, vrienden, ambassadeurs en adverteerders het nieuwe, fraaie programma. Er zijn enkele nieuwe elementen.
 • Volle bak bij raadsvergadering over azc
  Coevorden - De publieke tribune bij de raadsvergadering in Hof van Coevorden zit vol. Daarenboven zijn andere ruimten ingericht, zodat publiek de raad kan volgen. Aan de orde komt onder meer de plannen voor een azc in Oosterhesselen.
 • Man met losse handjes opgepakt in Coevorden
  COEVORDEN - In Coevorden is afgelopen nacht een 19-jarige man uit die plaats opgepakt omdat hij twee mensen sloeg.
 • Activiteiten in Brede School SOM
  Coevorden - Brede School SOM aan de Jan van Scorelstraat houdt deze week een aantal activiteiten. Vanmiddag van drie uur tot half vijf is Maatschappelijk Welzijn Coevorden geopend. Er kunnen vragen worden gesteld over alles wat jongeren bezighoudt.
 • Startsein voor Gezond Schoolplein
  Coevorden - Met een cheque van 50.000 euro werd vanochtend het startsein gegeven voor het Gezond Schoolplein van de Paul Krugerschool. Dat werd onderstreept door handtekeningen van schooldirecteur Ageet van Dijken en projectleider Mark Tuit.
 • 'Cash voor je club' van Gansehof gestart
  Coevorden - Winkelcentrum Gansehof en negen (sport)clubs startten vandaag met de actie 'Cash voor je club'. In de actieperiode is 7500 euro te verdelen onder de deelnemende verenigingen. De Gansehof stond vandaag in het teken van sport en muziek.
 • Stedelijk Museum Coevorden loopt naar verwachting
  Het Stedelijk Museum Coevorden heeft in het eerste volledige jaar iets meer bezoekers getrokken dan verwacht. In totaal passeerden in 2014 5600 bezoekers de kassa, terwijl gerekend was op jaarlijks 5000.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal