Vervoer


coevorden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vervoer
Coevorden
Gemeente coevorden: verkeer en vervoer
http://www.coevorden.nl/wonen-en-leven/leefomgeving/verkeer-en-vervoer.html

Coevordenonderneemt
Alle transportbedrijf in coevorden, overzicht van 40 bedrijven over transportbedrijf in coevorden. transportbedrijf in coevorden, compleet overzicht van transportbedrijf in coevorden. klik hier voor alle informatie over transportbedrijf bedrijven.
http://www.coevordenonderneemt.nl/bedrijven/transportbedrijf-coevorden

Decentrale
Verordening leerlingenvervoer gemeente coevorden 2012
http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Coevorden/202266/202266_1.html

Henksmid
Hartelijk welkom bij henk smid transport- en expeditie b.v. coevorden. henk smid transport- en expeditie b.v. transporteert en verzorgt het vervoer van losgestorte producten voor haar opdrachtgevers. het transport vindt hoofdzakelijk plaats middels kiep- en walking/floor-opleggers. uiteraard is het allerbelangrijkste dat de mensen die het daadwerkelijke transport voor u verzorgen goed opgeleide gemotiveerde en ervaren chauffeurs zijn. stuk voor stuk kanjers in hun vak. op hen kunt u rekenen
http://www.henksmid.nl

Indeed
Vervoer vacatures, werk in coevorden | indeed.nl. 43 beschikbare vervoer vacatures in coevorden op indeed.nl. één klik. alle vacatures.
http://www.indeed.nl/Vervoer-vacatures-in-Coevorden

Limodeluxe
Huur een limo - limousineverhuur huur een limo. limousineverhuur huur een limo voor het verhuur van een negen meter lange witte limousine voor alle gelegenheden.
http://www.limodeluxe.nl

Logitrans
Logitrans
http://www.logitrans.no

Gerelateerd
 • 'In n klap vijf jaar werk Centrummanagement tenietgedaan'
  Coevorden - Burgemeester Bert Bouwmeester stelde gisteravond rond half elf voor de raadsvergadering te beindigen en de overige punten op later datum te behandelen. Er waren echter nog twee insprekers die door de kwestie azc uren hadden gewacht.
 • Coevorden ontvangt teveel bijstandsgeld
  Coevorden - De gemeente Coevorden krijgt dit jaar meer bijstandsbudget dan waar zij recht op heeft. Dat meldt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het budget bestaat uit het geld dat gemeenten gebruiken om uitkeringen te betalen.
 • Meer woningen verkocht in Zuidoost-Drenthe
  Emmen / Coevorden - In het 4e kwartaal van 2014 zijn in Zuidoost-Drenthe 301 woningen verkocht, het hoogste aantal sinds 2009. Een kwartaal eerder stond de teller op 246 stuks, dus een stijging van 22 %.
 • Kunstenaar koopt voormalige muziekschool
  Coevorden - Kunstenaar Kees Thijn uit Groningen heeft het pand van de voormalige muziekschool aan de Gasthuisstraat gekocht.
 • Opkomstpercentage 11.00 uur: 10,5 procent
  Coevorden / regio - Het opkomstpercentage voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten in de gemeente Coevorden was om 11.00 uur 10,5 procent.
 • Coevordenaar (56) bedreigt ambtenaar met de dood
  Coevorden - De politie heeft woensdagmiddag op de Krimweg in Coevorden een 56-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een gemeentefunctionaris met grove taal te hebben bedreigd met de dood.
 • Zesde Alie Rohling Festival op 21 maart
  Coevorden - De zesde editie van het Alie Rohling Festival vindt op 21 maart plaats in zaal De Loo in Coevorden. Ditmaal treden drie acts op tijdens het country- en bluegrass-festival. De opbrengst gaat zoals ieder jaar naar KWF Kankerbestrijding.
 • Laten keuren voor rijbewijs
  Coevorden - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op 14 januari en 11 februari in Zorgcentrum 'De Voorde', De Voorde 2.
 • Auto botst frontaal op vrachtwagen op Rondweg Coevorden
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal